Boxregler

Dessa regler finns för att vi vill ge dig en säker, utvecklande och rolig tränings-upplevelse. Alla ska trivas och känna sig välkomna. Det är vi tillsammans som skapar framgång!

Attityd

Var positiv och glad – Smitta andra med ett leende.
Lämna ditt ego utanför – Hjälp andra bli bättre än dig själv. Ingen hos oss behöver hävda sig inför andra. Inför tränaren och uppgiften är alla lika!
Var en förebild – Om du är starkast, snabbast eller grymmast på någon övning, så är du troligtvis en förebild för någon. Som förebild var ödmjuk och visa vägen genom att bete dig föredömligt, vi strävar alla efter att bli bättre.
Om du har skador eller begränsningar – Informera instruktören om dessa!
Är du osäker på något – Fråga instruktören, vi finns här för er.
Träna med full fokus och insats – Utför fullständiga rörelser med god teknik och hög intensitet.
Du är klar med ditt pass när hela gruppen är klar – Uppmuntra och stötta alltid de som är kvar, de kommer att göra samma sak för dig.
Säkerhet för dig själv och dina träningskamrater – Säkerheten har alltid högst prioritet. Vad är ett personbästa värt om du allvarligt skadar dig själv eller din vän?

Respekt

Sköt din bokning och kom i tid bokningsregler här
Lyssna på din instruktör – Respektera denne och följ instruktionerna. De är här för din skull.
Hälsa på dina kamrater och introducera dig för dem du inte träffat, välkomna de som är nya – Samhörighet och kamratskap är viktigt för oss.
Visa hänsyn och respekt i lokalen – Uppträd mot andra så som du vill att de skall uppträda mot dig.
Behåll tröjan på – Alla i lokalen uppskattar inte att man slänger av sig kläderna och tränar/går med bar överkropp. Vi respekterar detta genom att vi alltid har minst linne eller t-shirt på när vi rör oss i lokalerna. Detta gäller både killar som tjejer.
Ljudnivå – Om ett pass pågår är det viktigt att instruktören blir hörd för att kunna göra sitt jobb. Under tiden för pass är det ljudanläggningen i passhallen som står för musiken i hela anläggningen.
Sköt om din hygien – För din egen och andras skull.

Lokal & utrustning

Inga smutsiga skor i träningshallen – Undantag görs endast när passet innehåller löpning utomhus kombinerat med övningar inne.
Magnesium kan användas vid behov men bara på händerna, inte på golvet – Håll dig över lådan/hinken när du tar på det.
Det är förbjudet att släppa kettlebells, hantlar och tomma skivstänger i golvet – Detta p.g.a. säkerhetsskäl och för att vi är rädda om utrustningen. Dumpning med viktskivor (10 kilos och uppåt) på stången är ok om det så krävs.
Släpa inte boxarna – du orkar bära dem.
Städa efter dig! – Vikter och utrustning skall tillbaka till sin rätta plats. Magnesium, svett, vatten, blod, tejp o.s.v. städas bort.
Informera oss om du upptäcker något – som är trasigt, felaktigt eller som saknas så att vi snabbt kan åtgärda det.
Kom med förslag – Vårt mål är att ständigt bli bättre. Så har du förslag/idéer på något som du tror kan förbättra boxen, informera oss gärna.

HA KUL – GE JÄRNET – VAR STOLT!

Medlemsinloggning

Adress och kontakt

© 2021 CrossFit Sjöstaden – Alla rättigheter reserverade